Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/ebenh/public_html/application.php on line 22
Ében-H bútoripari és kereskedelmi Kft. | Céginformáció
Konyhabútorok
Tálalószekrények
Asztalok és székek
Fürdőszoba bútorok
Hálószoba bútorok
Burkolatok, ajtók, egyéb bútorok
Modern bútorok
Szálloda és étterem
Gyerekszoba bútorok
MINŐSÉGI RUSZTIKUS ÉS ANTIK BÚTOROK
AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT
 
Üdvözöljük az ÉBEN-H bútorainak világában!
 
A Mátra kapujában Gyöngyösön, 1990 óta készítünk bútorokat az ország minden pontjára. Elmondhatjuk, hogy ennyi idő alatt kellő tapasztalat és számtalan sikeres munka áll a hátunk mögött. Néhány fős kisvállalkozásként kezdtük és egy jóval nagyobb, több főt is foglalkoztató céggé nőttük ki magunkat. Fő profilunk a tömörfából készített bútorok és belsőépítészeti munkák, valamint a modernebb furnéros és festett bútorok gyártása. A fafajták közül a cseresznyefát használjuk leggyakrabban, mivel annak anyaga és esztétikai megjelenése biztosítja számunkra bútoraink eleganciáját.

2002-től kezdtük el gyártani a kézi faragásokkal díszített antik jellegű egyedi kivitelű cseresznyefa bútorokat. Ez a stílus annyira kedvelté vált, hogy már több családi ház belsőépítészete és teljes bútorozása is a megrendeléseink között van.

Munkáink között megtalálható szállodák és éttermek bútor és belsőépítészeti kivitelezése is. Bizonyítottuk tehát, hogy cégünk a nagyobb kapacitású megrendeléseket is sikeresen tudja teljesíteni, mégpedig ugyanolyan minőségben, mint egy kisszériás termék esetében. Cégünk 2010-ben egyedi konyhabútorgyártás kategóriában elnyerte a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ® kitüntető címet.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő bútort, melynek megtervezését akár együtt is végezhetjük. A megálmodott bútorról számítógépes látványterv készül, ami élethűen ábrázolja leendő bútorát. Ügyfeleink konyháikba a kiváló minőségű MIELE, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI beépíthető gépei közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbb összeállítást.
ÉBEN-H Bútoripari és Kereskedelmi Kft. | 3200 Gyöngyös Ipar út 3. | Telefon: 06/37 301 613, 06/37 500 619 | Fax: 37/301-613
Weboldal: www.eben-h.hu | E-mail cím: eben@t-online.hu